Samen werken aan een duurzame gemeente

✔ Grote stappen maken in verduurzaming van de gemeente
✔ Uitvoering door zeer ervaren en gecertificeerde bedrijven
✔ Innovatie manier van werken

 
iStock_000045333926_XXXLarge1.png
 
 

Energietransitie raakt iedere inwoner van Nederland. In ons Energieakkoord is afgesproken dat in 2050 de gebouwde omgeving energieneutraal moet zijn. Wij verduurzamen woningen op een snelle, innovatieve en voordelige manier op gemeentelijk niveau. Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of neem contact met ons op via info@isolatie-collectief.nl of 088 030 21 10.

 
 

Onze partners

 
 
 
0
0
0
 
Header gerealiseerd.png
 
 

Gerealiseerde projecten

 
 
 
Urk resultaat 1.png

Gemeente Urk

64 woningen verduurzaamd

In de gemeente Urk is in samenwerking met de gemeente het Zon en Isolatie Collectief gestart en hebben wij 64 woningen mogen verduurzamen. In de gemeente Urk zijn 2.000 inwoners benaderd. 

 

 

Gemeente Berkelland

118 woningen verduurzaamd

We hebben in de gemeente Berkelland 118 woningen verduurzaamd. De gemeente heeft hierin een ondersteunde rol gespeeld. Daarnaast is er een jaarlijkse besparing van 19.401 kWh gerealiseerd door het plaatsen van zonnepanelen.

Berkelland resultaat 1.png
 

 
Oost gelre resultaat 1.png

Gemeente Oost Gelre

81 woningen verduurzaamd

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Sed a ligula quis sapien lacinia egestas. In sit amet felis malesuada, feugiat purus eget, varius mi. Quisque congue porttitor ullamcorper.

 
EDM banner erngie (2).png