Wat goede vloerisolatie voor u kan betekenen

Met goede vloerisolatie hebben vocht en tocht geen vrij spel meer. De temperatuur van de vloer is merkbaar hoger. Mensen met vloerisolatie zijn daar erg tevreden over (Bron: Milieu Centraal). Zo heeft u altijd lekker warme voeten. Bovendien bespaart u energie en verlaagt u uw energierekening.

Is vloerisolatie geschikt voor mijn woning?

Heeft u een koopwoning die gebouwd is vóór 1995, en heeft u een kruipruimte onder de begane grond van uw huis? Kijk dan of er al isolatiemateriaal onder de vloer is aangebracht. Het is belangrijk te weten of het materiaal niet verouderd is. Twijfelt u, dan kan onze isolatiespecialist bij u thuis de staat van de isolatie opnemen. Dit onderzoek is gratis wanneer u een adviesgesprek aanvraagt.

Welk soort isolatie past bij mijn woning?

Veel woningen in Nederland hebben een kruipruimte. Is de kruipruimte van uw woning hoger dan 50 centimeter? Dan is zowel vloerisolatie als bodemisolatie mogelijk. Bij een vochtige kruipruimte is bodemisolatie de beste oplossing. Is de kruipruimte van uw woning lager dan 50 centimeter? Dan is bodemisolatie mogelijk.

4060.jpg

VLOERISOLATIE D.M.V HR ISOSPRAY

Gemiddelde besparing per jaar: €220*

Voorkom koude voeten door een koude of vochtige vloer. Isoleer nu uw vloer met HR IsoSpray. De PURschuim zorgt voor een vochtdichte en luchtdichte afsluiting van de (koude) kruipruimte. Zo kunnen kou en vocht vanuit de kruipruimte de woning niet meer binnendringen.

Bodemisolatie

BODEMISOLATIE D.M.V. HR ISOPEARL

Gemiddelde besparing per jaar: €200*

In het vochtige Nederlandse zeeklimaat komt het regelmatig voor dat uw woning een natte of vochtige kruipruimte heeft. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte. Dit kunt u voorkomen met vloerisolatie met parels.

 

De vloer van een woning is naast de buitenmuur een van de grootste warmteverliezende bronnen. Het aanbrengen van vloerisolatie is dan ook een ideale manier om dit warmteverlies tegen te gaan. En dat merkt u, niet alleen aan uw portemonnee maar ook aan het hogere wooncomfort. Met vloerisolatie stijgt u begane grondvloer gemiddeld zo’n 3 tot 5 graden.

In woningen welke gebouwd zijn voor 1980 ontbreekt vaak een (goede) vloerisolatie. Deze wat oudere woningen zijn zodoende uitermate geschikt voor het isoleren van de vloer. In termen van energiezuinigheid valt in deze woningen een forse ‘winst’ te behalen.

 

15%

Besparing op energieverbruik

Donec feugiat justo vitae mollis pretium. Suspendisse ultrices, tellus vitae varius convallis, ipsum justo commodo dui.

 

15%

Collectiviteitskorting

Donec feugiat justo vitae mollis pretium. Suspendisse ultrices, tellus vitae varius convallis, ipsum justo commodo dui.

 
 

7 jaar

Terugverdientijd

Donec feugiat justo vitae mollis pretium. Suspendisse ultrices, tellus vitae varius convallis, ipsum justo commodo dui.

 
 
 

Stappen

 
Aanvragen.png
 
 

1. aanvraag

Schrijf u nu in en doe mee aan het Zon en Isolatie Collectief in de gemeente Voorst.

 

2. woningscan

We komen bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

3. mee doen

Als u akkoord gaat met de offerte(s) doet u mee en profiteert u van de actie.

4. besparen

Na de uitvoering start u direct met besparen en kunt u genieten van meer comfort.

 
Groen.jpg
 

Ontdek wat u kunt besparen

Vraag hier uw adviesgesprek aan voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, glasisolatie en zonnepanelen, na de aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs

 
Ik ben geïnteresseerd in *
Uw gegevens
Naam *
Naam
* verplicht veld