Meer wooncomfort en snelle terugverdientijden met  vloerisolatie

Direct besparen op de energierekening ✓
Een warmere vloer en meer comfort ✓
De woningen zijn vaak binnen 1 dag al van isolatie voorzien ✓
Een warmere woning in de winter en koeler in de zomer ✓

 
Bg house.png
 
 
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie houdt kou en vocht vanuit de kruipruimte tegen. Dat zorgt voor een warmere ondergrond en een aangenamer klimaat in de huiskamer en keuken. Ook belangrijk: u kunt al snel tot enkele honderden euro’s per jaar op uw energiekosten besparen.

Bodemisolatie

Bodemisolatie

Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer uw woning intrekken. Met bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie) van het Zon en Isolatie Collectief weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat. Bodemisolatie wordt uitgevoerd met HR IsoPearl.

 
 
 

Vloerisolatie

Voorkom koude voeten door een koude of vochtige vloer. Isoleer nu uw vloer met HR IsoSpray. De HR IsoSpray zorgt voor een vochtdichte en luchtdichte afsluiting van de (koude) kruipruimte. Zo kunnen kou en vocht vanuit de kruipruimte de woning niet meer binnendringen.

Naadloos
De isolatielaag is volledig luchtdicht en naadloos.

Meer wooncomfort
De temperatuur van de vloer stijgt en zorgt voor meer wooncomfort.

Vochtwerend
Een gezonder woonklimaat (het vocht trekt door de vloer de woning niet meer in).

Direct besparen
Vloerisolatie met HR IsoSpray zorgt voor een besparing van ruim 15% op de energiekosten.

 

Spouw vullen parels JeroenB liggend muur.png
 
 

Ontdek wat u kunt besparen

 
 

Bodemisolatie

Last van een vochtige vloer of woning? Het zou zomaar kunnen dat een natte of vochtige kruipruimte hier de oorzaak van is. Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer uw woning intrekken. Met bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie) van Pluimers weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat. Bodemisolatie kan worden uitgevoerd met de HR IsoPearl (isolatieparels).

Kruipruimte-isolatie met parels

Deze isolatieparels zijn duurzaam en behouden altijd hun isolatiewaarde. Tevens zijn ze bestand tegen schimmels, vocht en diverse natuurlijke zuren. De parels worden door middel van luchtdruk, via het kruipgat of kruipluik, de kruipruimte ingeblazen. De aan te brengen laag in de kruipruimte is afhankelijk van de gewenste isolatie-waarde.

Neopixels_Bodemisolatie_04[2.1].png
 
 

Ook weten hoeveel vloerisolatie u kan besparen? Schrijf u dan in voor een geheel gratis en vrijblijvend online advies.