iStock-542095422.jpg

Door wie worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Wij hebben diverse lokale en regionale bedrijven gesproken. Op basis van prijs, kwaliteit, ervaring, klantvriendelijkheid en service is gekozen voor samenwerking met het bedrijf Pluimers Isolatie uit Rijssen. Naast de isolatie levert Huis voor Energie uit Apeldoorn de zonnepanelen. Dit is het bedrijf van Voorstenaar Tycho Tomassen.

Zij bieden verschillende isolatiematerialen en -technieken waardoor bij uw woning de best passende oplossing wordt toegepast.

Zij bieden een collectiviteitskorting van 15% op isolatie en 10% op zonnepanelen. Daarmee krijgt u goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

 
Logos voorst.png
 
 
 

Stimuleringslening duurzaamheid

Isolatie en zonnepanelen verdienen zichzelf terug. Echter, de maatregelen kosten bij aanvang wel geld. Niet iedereen heeft dat geld op dit moment beschikbaar.

Via de gemeente Voorst kunt u een stimuleringslening duurzaamheid met een lage rente aanvragen

 

In dit project nemen we u stap voor stap mee en willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Als u twijfelt wat u wilt doen of toch nog niet goed weet waar te beginnen, dan kunt u een gratis afspraak maken met een energiecoach van EnergieRijk Voorst.