Zon & Isolatie Collectief

Zon & Isolatie Collectief is opgericht om collectieve initiatieven te organiseren op gemeentelijk niveau. Door met uw buren, dorp- of stadsgenoten gezamenlijk energiebesparende maatregelen inkoopt is er logistiek inkoopvoordeel te behalen. In combinatie met het unieke inmeetsysteem kunnen wij u voordelig, makkelijk en snel voorzien van energiebesparende maatregelen.

 

Visie

“Het Zon & Isolatie Collectief wil woningeigenaren in Nederland bewuster maken van het verduurzamen van de eigen woning. Via het Zon & Isolatie Collectief kunnen woningeigenaren op een innovatieve en gemakkelijke manier de woning verduurzamen.”

Geavanceerd inmeetsysteem

Door middel van ons geavanceerde inmeetsysteem hoeven wij niet, voor de tijd, op bezoek te komen om een offerte uit te schrijven. Dit scheelt voor ons brandstof en tijd. Daarnaast stoten we hierdoor minder CO2 uit en zijn milieubewust bezig. Als uw woning is ingemeten zorgen onze deskundige adviseurs dat u een persoonlijk besparings- en investeringsplan ontvangt.

 

Missie

"Wij willen collectieven organiseren waarin we onze klanten gemakkelijk, snel en voordelig voorzien van duurzame maatregelen. Dit doen we in de vorm van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en zonnepanelen.”

 

 

Isolatiebedrijf Pluimers

Isolatiebedrijf Pluimers is initiatiefnemer van het Zon & Isolatie Collectief. Pluimers is de Europees marktleider op het gebied van isolatie. Dat isoleren in hun bloed zit is duidelijk; inmiddels is Pluimers al ruim 44 jaar actief op de isolatiemarkt. Tevens is Pluimers maximaal gecertificeerd en ontvangt u altijd 10 jaar garantie.

Sungevity Nederland

Sungevity Nederland levert de zonnepanelen voor het Zon & Isolatie Collectief. Sungevity wil bijdragen aan een nieuwe norm: zonnepanelen op alle daken. Dat mensen moeten uitleggen waarom ze géén zonnestroom produceren. Schone energie van de zon moet voor iedereen toegankelijk zijn. 

 
_resized-Aro-Ha_0093.jpg
_resized-20140302_Trade-151_0531.jpg