Doe mee met het Zon en Isolatie Collectief in Noord-Beveland

Wilt u ook profiteren van een comfortabelere woning en tevens energie besparen? Vanuit het Zon en Isolatie Collectief met ondersteuning van de gemeente Noord-Beveland helpen wij u graag bij het besparen van energie. Door middel van onze geavanceerde software kunnen we voor u een online besparings- en investeringsplan maken. Na het invullen van uw  gegevens ontvangt u binnen 48 uur uw persoonlijke inlogcode om uw besparingsplan te bekijken.

Bg homepage Noord-Beveland.png
 

Gemeente Noord-Beveland

Vanuit het Zon en Isolatie Collectief met ondersteuning van de gemeente Noord-Beveland helpen wij u graag bij het besparen van energie. Middels deze collectieve inkoopactie bundelen wij de vraag naar energiebesparende maatregelen en kunnen wij deze aanbieden voor een gereduceerd tarief. 

Samen isoleren betekent samen besparen op de kosten. Het Zon en Isolatie Collectief combineert de voordelen van het collectieve inkopen met het online inmeten op afstand. Deze combinatie levert u 20% collectiviteitskorting op. 

Informatieavond

Wilt u meer informatie over het inkoopcollectief in gemeente Noord-Beveland? Kom dan langs op de informatieavond.

Deze wordt gehouden op woensdag 20 september in de oude brandweerkazerne (Noordeindstraat 23) in Wissenkerke. U bent vanaf 19:30 van harte welkom.

Subsidie

Landelijk vinden er steeds meer ontwikkelingen plaats op het gebied van duurzaamheid. De ambitie is om Nederland een van de schoonste en zuinigste energielanden in Europa te maken. Duurzaam bouwen kan hier een grote bijdrage aan leveren. Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bouw kan veel rendement behaald worden. De gemeente Noord-Beveland stimuleert dit met de subsidieregeling Duurzaam Bouwen. (bron gemeente Noord-Beveland)

 

 
Bg Green.png
 

Online besparingsplan

✓  Wij meten uw woning op afstand in
✓  U ontvangt een persoonlijk besparings- en investeringsplan  
✓  Advies van onze deskundige adviseurs  

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een investerings- en besparingsplan op maat maken zonder daar eerst voor te hoeven langskomen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten. Als onze deskundige adviseurs uw woning hebben ingemeten krijgt u een melding en kunt u uw persoonlijke plan in ons klantenportaal bekijken.

 

Hoe werkt het?

Via het inschrijfformulier schrijft u zich in voor een gratis en vrijblijvende online offerte. Nadat deze is berekend ontvangt u een e-mail met daarin de inloggegevens om de offerte in ons klantenportaal te bekijken. Als u akkoord gaat met de offerte doet u mee aan het Zon en Isolatie Collectief. Voor de uitvoering vindt er altijd een bouwkundige inspectie plaats. De uitvoering van de isolatie vindt plaats door isolatiebedrijf Pluimers. Zij zijn maximaal gecertificeerd en beschikken over 44 jaar ervaring. De zonnepanelen worden geleverd door de lokale zonnepanelen leverancier Dutch Green Energy. U ontvangt op alle producten altijd 10 jaar garantie.

 

Doe ook mee aan het Collectief

Doe mee met het Zon & Isolatie Collectief en start ook met besparen. Daarnaast geniet u van meer wooncomfort. Schrijf u ook in voor een geheel gratis en vrijblijvend online advies.

 
bg formulier.png