isolatieglas

Energie besparen met isolatieglas

Ramen zorgen voor veel warmteverlies in huis. Ga bij koud weer maar eens naast het raam staan, grote kans dat het daar kouder is dan in de rest van het huis. Glasisolatie kan daarom heel erg rendabel zijn. Bent u van plan uw huis te isoleren, of heeft u de woning al geïsoleerd? Vergeet dan zeker ook uw ramen niet. Vraag een gratis adviesgesprek aan om te leren wat glasisolatie voor u oplevert.

 
 

Hoe werkt isolatieglas

HR++ glas isoleert maar liefst zes keer beter dan enkelglas en drie keer beter dan normaal dubbelglas. Dat komt door een speciaal aangebrachte coating in het HR++ glas. Deze coating reflecteert warmte van binnen terug de kamer in. Op deze manier blijft het warmteverlies via uw ramen in de winter beperkt.

 

Meer comfort

Het glas heeft een speciaal aangebrachte coating in de binnenzijde van het glas. Deze coating reflecteert de warmte terug de ruimte in, hierdoor isoleert het glas nog beter dan elk ander dubbel glas!

besparen op u rekening

Het isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden. Het isoleert maar liefst zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas.

Ruiten beslaan niet meer

Ook heel fijn: uw ruiten beslaan niet meer aan de binnenkant, er is minder geluid van buiten en er komt minder kou van uw ramen af.

 
 

Ontdek wat u kunt besparen

Vraag hier uw adviesgesprek aan voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, glasisolatie en zonnepanelen, na de aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

 
Ik ben geïnteresseerd in *
Uw gegevens
Naam *
Naam
* verplicht veld