Verduurzaam uw woning met het Zon en Isolatie Collectief

✓ 20% Collectiviteitskorting
✓ Deskundig advies
✓ Online offerte
✓ Altijd 10 jaar garantie

 
 
iStock_000045333926_XXXLarge1.png
 
Comfortabele woning

Zon & Isolatie Collectief

Het Zon & Isolatie Collectief bundelt de vraag naar spouwmuurisolatie, vloerisolatie en zonnepanelen en werkt met een uniek inmeetsysteem op afstand. Met onze collectieve initiatieven zorgen we voor een groener Nederland.

Actieve gemeenten.png

Deelnemende gemeenten

Kijk bij de lopende gemeenten of wij in uw gemeente actief zijn. Wilt u ook profiteren van de gezamenlijk inkoopactie voor  spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en zonnepanelen schrijf u dan in voor gratis online aanbod.

Besparingsplan

Online besparingsplan

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een besparingsplan op maat maken zonder eerst langs te komen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten.


0
0
0
 
 

ONZE ENERGIEBESPARENDE
MAATREGELEN

SpouwmuurisolatieVloerisolatie • Zonnepanelen

 
Bg Green.png
 

Onze Energiebesparende oplossingen

✓  Wij meten uw woning op afstand in
✓  U ontvangt een persoonlijk besparings- en investeringsplan  
✓  Advies van onze deskundige adviseurs  

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een investerings- en besparingsplan op maat maken zonder daar eerst voor te hoeven langskomen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten. Als onze deskundige adviseurs uw woning hebben ingemeten krijgt u een melding en kunt u uw persoonlijke plan in ons klantenportaal bekijken.

 
Woning zon en isolatie collectief
 
 
 

Prettig contact

Door mee te doen aan de inkoopactie van het Zon & Isolatie Collectief was dit een interessant aanbod. Daarnaast zijn de rentestanden op dit moment zo laag dat we het geld beter kunnen investeren in isolatie. Isoleren geeft namelijk een veel hoger rendement dan de bank. We hebben een ernorme waardering voor de adviseurs die ons hebben geholpen. Wij zijn over het hele proces dik en dik tevreden.”

Fam. Aalders
referentie 2.png
 
 

Ontdek wat u kunt besparen