Doe mee met het Zon en Isolatie Collectief in gemeente Hof van Twente

Wilt u ook profiteren van een comfortabelere woning en tevens energie besparen? Via het Zon & Isolatie Collectief wordt er een besparing- en investeringsplan opgesteld. Door middel van onze geavanceerde software kunnen we dit op afstand doen voor u. Na het invullen van uw  gegevens ontvangt u binnen 48 uur uw persoonlijke inlogcode om uw besparingsplan te bekijken.

20% Collectiviteitskorting ✓
Meer wooncomfort ✓
Altijd minimaal 10 jaar garantie ✓
Binnen 1 dag uitgevoerd ✓
 Online investerings- en besparingsplan ✓

 
Logo Hof van Twente.png
Bg homepage.png
 

Gemeente Hof van Twente

Vanuit het Zon en Isolatie Collectief helpen wij u graag bij het besparen van energie. Deze periode is het Zon en Isolatie Collectief actief in de gemeente Hof van Twente. Middels deze collectieve inkoopactie bundelen wij de vraag naar energiebesparende maatregelen en kunnen wij deze aanbieden voor een gereduceerd tarief. 

Samen isoleren betekent samen besparen op de kosten. Het Zon en Isolatie Collectief combineert de voordelen van het collectieve inkopen met het online inmeten op afstand. Deze combinatie levert u 20% collectiviteitskorting op. 

Geavanceerd inmeetsysteem

Door middel van ons geavanceerde inmeetsysteem hoeven wij niet, voor de tijd, op bezoek te komen om een offerte uit te schrijven. Dit scheelt voor ons brandstof en tijd. Daarnaast stoten we hierdoor minder CO2 uit en zijn milieubewust bezig. Als uw woning is ingemeten zorgen onze deskundige adviseurs dat u een persoonlijk besparings- en investeringsplan ontvangt.

Vele voordelen

Drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Dat is een gemiste kans voor comfortabel wonen, een lagere energierekening en het klimaat. Een eengezinswoning zonder isolatie verliest veel warmte via de gevel, de vloer en het dak en verbruikt per jaar maar liefst 3300 m3 gas voor verwarming. Een vergelijkbaar goed geïsoleerd huis heeft maar 600 m3 gas nodig voor verwarming. Dat scheelt 1700 euro per jaar.

 

 
Bg Green.png
 

Online besparingsplan

✓  Wij meten uw woning op afstand in
✓  U ontvangt een persoonlijk besparings- en investeringsplan  
✓  Advies van onze deskundige adviseurs  

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een investerings- en besparingsplan op maat maken zonder daar eerst voor te hoeven langskomen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten. Als onze deskundige adviseurs uw woning hebben ingemeten krijgt u een melding en kunt u uw persoonlijke plan in ons klantenportaal bekijken.

 
 

Ontdek wat u kunt besparen

 
 

Doe ook mee aan het Collectief

Doe mee met het Zon & Isolatie Collectief en start ook met besparen. Daarnaast geniet u van meer wooncomfort. Schrijf u ook in voor een geheel gratis en vrijblijvend online advies.

 
bg formulier.png