Dakisolatie

25% besparen met dakisolatie

Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Verloren ruimte. Want een zolder kan zo mooi zijn! Pluimers Isolatie combineert de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen. Hier vindt u een compleet aanbod in dakisolatie met afwerking. Wij bieden een ruime keuze in afwerkingen: van solide basis tot high-end. Maak kennis met onze topsystemen: Amarillo, Aurora, Apollo en Horizon. Elk systeem heeft genoeg unieke kwaliteiten om aan uw wensen tegemoet te komen. Tevens is er ook nog de optie om uw dak onafgewerkt te isoleren of uw houten zoldervloer te isoleren.

 
Amarillo dakisolatie

Amarillo

Ons voordeligste dakisolatiesysteem. U krijgt een goede isolatie met een mooie witte afwerking. Amarillo maakt van uw zolder een overzichtelijke en lichte ruimte.

Aurora dakisolatie

Aurora

Dit is het meest gekozen isolatiesysteem. Met Aurora haalt u een goede isolatiewaarde in huis. En u hoeft hier helemaal niets meer aan te doen. Kant-en-klaar zoals het bedoeld is.

Apollo dakisolatie

Apollo

De basis van dit systeem is een sterke laag purschuim. Compleet naadloos en winddicht. De bekleding met gipsplaten zorgt ervoor dat u zelf nog alle kanten op kunt qua afwerking!

Horizon dakisolatie

Horizon

In dit systeem staat de natuurlijke herkomst van materialen op nummer 1. Wij gebruiken vlaswol met een goede Isolatiewaarde en bekleden het dak met gipsplaten.

 

In veel woningen kan flink worden bespaard op de energierekening door beter te isoleren. Met dakisolatie verbruikt u al snel 25% minder gas. Beter isoleren geeft daarnaast meer comfort in uw woning en het is nog goed voor het klimaat ook

Voor elk object kan de perfecte maatwerk oplossing worden geboden. De experts van Pluimers Isolatie helpen u graag met uw energiebesparing. U krijgt van Pluimers vrijblijvend advies aan huis.

 

25%

besparing op energieverbruik

Met dakisolatie bespaart u al snel 25% op uw gasrekening. Tevens werken alle isolatiemaatregelen comfort verhogend.

 

15%

Collectiviteitskorting

Door gezamenlijk mee te doen aan het Zon en Isolatie Collectief is er een korting van 15% bedwongen.

 
 

10

10 jaar garantie

Op alle producten ontvang u altijd 10 jaar garantie. Tevens zijn de uitvoerende bedrijven maximaal gecertificeerd.

 

Is dakisolatie geschikt voor mijn woning?

Is uw koopwoning gebouwd vóór 1980 en heeft u een schuin dak? Kijk dan of er al isolatiemateriaal op uw dak is aangebracht. Het is belangrijk te weten of het materiaal niet verouderd is. Twijfelt u, dan kunnen onze adviseurs bij u thuis de staat van de isolatie bekijken en het dak inspecteren. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Welk soort isolatie past bij mijn woning?

Wanneer u uw zolder niet gebruikt als leefruimte kunt u gemakkelijk warmteverlies tegengaan met zoldervloerisolatie. In veel woningen heeft de zoldervloer een houten constructie die makkelijk voorzien kan worden van isolatiemateriaal. Gebruikt u uw zolder wel als leefruimte, dan is dakisolatie aan de binnenzijde van het dak de beste optie. Dit kan geleverd met of zonder afwerking.

iStock-184694675.jpg
 

Ontdek wat u kunt besparen

Vraag hier uw adviesgesprek aan voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, glasisolatie en zonnepanelen, na de aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

 
Ik ben geïnteresseerd in *
Uw gegevens
Naam *
Naam
* verplicht veld