Doe mee met het Zon en Isolatie Collectief Buren

Wilt u ook profiteren van een comfortabelere woning en tevens energie besparen? Via het Zon & Isolatie Collectief wordt er een besparing- en investeringsplan opgesteld. Door middel van onze geavanceerde software kunnen we dit op afstand doen voor u. Na het invullen van uw  gegevens ontvangt u binnen 48 uur uw persoonlijke inlogcode om uw besparingsplan te bekijken. 

 
Bg homepage.png
 

Gemeente Buren

Als huiseigenaar heeft u te maken met energiekosten. Vaak kunt u op deze kosten besparen. Vanuit het Zon en Isolatie Collectief helpen wij u graag bij het besparen van energie. Middels een collectieve inkoopactie bundelen wij de vraag naar energiebesparende maatregelen en kunnen wij deze aanbieden voor een gereduceerd tarief. 

Geavanceerd inmeetsysteem

Door middel van ons geavanceerde inmeetsysteem hoeven wij niet, voor de tijd, op bezoek te komen om een offerte uit te schrijven. Dit scheelt voor ons brandstof en tijd. Daarnaast stoten we hierdoor minder CO2 uit en zijn milieubewust bezig. Als uw woning is ingemeten zorgen onze deskundige adviseurs dat u een persoonlijk besparings- en investeringsplan ontvangt.

Vele voordelen

Samen isoleren betekent samen besparen op de kosten. Het Zon en Isolatie Collectief combineert de voordelen van het collectieve inkopen met het online inmeten op afstand. Deze combinatie levert u 20% collectiviteitskorting op. 

✓ 20% Collectiviteitskorting
✓ Meer wooncomfort
✓ Altijd minimaal 10 jaar garantie
✓ Binnen 1 dag uitgevoerd
✓ Online investerings- en besparingsplan

 

 
Bg Green.png
 

Online besparingsplan

✓  Wij meten uw woning op afstand in
✓  U ontvangt een persoonlijk besparings- en investeringsplan  
✓  Eerlijk advies van onze deskundige adviseurs  

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een investerings- en besparingsplan op maat maken zonder daar eerst voor te hoeven langskomen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten. Als onze deskundige adviseurs uw woning hebben ingemeten krijgt u een melding en kunt u uw persoonlijke plan in ons klantenportaal bekijken.

 
 
 

Ontdek wat u kunt besparen

 
pexels-photo-40607.jpg
 

Hoe werkt het?

Via het inschrijfformulier schrijft u zich in voor een online investerings- en besparingsplan. Nadat deze is berekend krijgt u via de mail uw inloggegevens toegestuurd. Als u deze heeft ontvangen kunt u in ons klantportaal uw offerte bekijken. Als u akkoord gaat met de offerte doet u mee aan het Zon en Isolatie Collectief. Voor uitvoering van de isolatie vindt er altijd een bouwkundige inspectie plaats. De uitvoering van de isolatie vindt plaats door isolatiebedrijf Pluimers. Zij zijn maximaal gecertificeerd en beschikken over 44 jaar ervaring. De zonnepanelen worden geleverd door Sungevity Nederland. U ontvangt op alle producten altijd 10 jaar garantie.

 
 

Doe ook mee aan het Collectief

Doe mee met het Zon & Isolatie Collectief en start ook met besparen. Daarnaast geniet u van meer wooncomfort. Schrijf u ook in voor een geheel gratis en vrijblijvend online advies.

 
bg formulier.png