Samen energie besparen met het Zon en Isolatie Collectief 

Speciaal voor de inwoners van de gemeente Voorst organiseert EnergieRijk Voorst samen met de gemeente en de lokale dorpsbelangenverenigingen een collectieve inkoopactie: het Zon & Isolatie Collectief. In dit Zon & Isolatie Collectief zijn afspraken met verschillende leveranciers gemaakt die een goede kwaliteit en een scherpe prijs voor isolatie en zonnepanelen garanderen. Op die manier is energie besparen makkelijk en aantrekkelijk!

Het hele dorp bespaart

Aan de collectieve inkoopactie via het Zon & Isolatie Collectief kunnen inwoners met een eigen woning in de gemeente Voorst deelnemen. Eerder dit jaar is deze inkoopactie al succesvol in het dorp Voorst georganiseerd. Nu is deze actie in alle dorpen beschikbaar zodat alle huizenbezitters in de gemeente Voorst hiervan kunnen profiteren. Steeds meer mensen willen hun woning verduurzamen maar in de praktijk ondervinden zij obstakels en duiken veel vragen op. Wat levert het op, betaal ik niet teveel, wat is een betrouwbare partij? De inkoopactie helpt woningbezitters deze obstakels weg te nemen zodat zij ook kunnen profiteren van een lagere energierekening en meer comfort. Zo werken we allemaal samen stap voor stap naar een energieneutraal Voorst. 

Meer informatie

Wilt u weten of isolatie bij u thuis mogelijk is en/of wilt u hier graag een offerte van ontvangen? Op de website van Zon & Isolatie Collectief staat meer informatie en kunt u zich tot en met 31 december 2018 aanmelden. Na aanmelding komt de adviseur bij u thuis en geeft u een gratis en vrijblijvend advies met een offerte die afgestemd is op uw eigen situatie. Want elk huis is anders en elk huishouden heeft andere wensen. 

Duurzaamheidslening

Isolatie en zonnepanelen verdienen zichzelf terug. Echter, de maatregelen kosten bij aanvang wel geld. Niet iedereen heeft dat geld op dit moment beschikbaar. Via de gemeente Voorst kunt u voor deze duurzame maatregelen een stimuleringslening duurzaamheid met een lage rente aanvragen. Meer informatie over deze aantrekkelijke lening: www.voorst.nl/stimuleringslening.

(Bron Gemeente Voorst)

Floris Smienk