Doe mee met het Zon en Isolatie Collectief Berkelland

Wilt u ook profiteren van een comfortabelere woning en tevens energie besparen? Via het Zon & Isolatie Collectief wordt er een besparings- en investeringsplan opgesteld. Dit initiatief sluit aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Berkelland. Door middel van onze geavanceerde software kunnen we dit op afstand doen voor u. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u binnen 48 uur uw persoonlijke inlogcode om uw besparingsplan te bekijken. Tevens kunt u nu profiteren in de gemeente Berkelland van een aantrekkelijke subsidieregeling en ontvangt u daarnaast onze 20% collectiviteitskorting. 

Bg homepage.png
 

Gemeente Berkelland

Als huiseigenaar heeft u te maken met energiekosten. Vaak kunt u op deze kosten besparen. Vanuit het Zon & Isolatie Collectief helpen wij u graag bij het besparen van energie. Naar aanleiding van onze succesvolle campagne vorig jaar hebben we besloten om nogmaals het collectief te openen in de gemeente Berkelland. Dit initiatief sluit aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Berkelland. Middels een collectieve inkoopactie bundelen wij de vraag naar energiebesparende maatregelen en kunnen wij deze aanbieden voor een gereduceerd tarief. 

Gemeentelijke subsidie

De subsidie is eenmalig maximaal 500 euro als de kosten 1.500 euro of meer zijn. Zijn de kosten minder dan 1.500 euro? Dan krijgt u 1/3 van de kosten vergoed. De subsidie is alleen voor eigen woningen met een woonbestemming. De energiebesparende maatregelen moeten uitgevoerd worden tussen 15 maart 2016 en 31 december 2018. Het principe geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt en op = op (bron gemeente Berkelland). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Berkelland  

Vele voordelen

Samen isoleren betekent samen besparen op de kosten. Het Zon en Isolatie Collectief combineert de voordelen van het collectieve inkopen met het online inmeten op afstand. Deze combinatie levert u 20% collectiviteitskorting op. 

✓ 20% Collectiviteitskorting
✓ Meer wooncomfort
✓ Altijd minimaal 10 jaar garantie
✓ Binnen 1 dag uitgevoerd
✓ Gratis online investerings- en besparingsplan

 

 
Bg Green.png
 

Online besparingsplan

✓  Wij meten uw woning op afstand in
✓  U ontvangt een persoonlijk besparings- en investeringsplan  
✓  Advies van onze deskundige adviseurs  

Met behulp van ons geavanceerde inmeetsysteem kunnen wij voor u een investerings- en besparingsplan op maat maken zonder daar eerst voor te hoeven langskomen. Met behulp van cyclomedia-, google pro- en BAG gegevens kunnen wij u woning nauwkeurig inmeten. Als onze deskundige adviseurs uw woning hebben ingemeten krijgt u een melding en kunt u uw persoonlijke plan in ons klantenportaal bekijken.

 

Hoe werkt het?

Via het inschrijfformulier schrijft u zich in voor een online investerings- en besparingsplan. Nadat deze is berekend krijgt u via de mail uw inloggegevens toegestuurd. Als u deze heeft ontvangen kunt u in ons klantportaal uw offerte bekijken. Als u akkoord gaat met de offerte doet u mee aan het Zon en Isolatie Collectief. Voor uitvoering van de isolatie vindt er altijd een bouwkundige inspectie plaats. De uitvoering van de isolatie vindt plaats door isolatiebedrijf Pluimers. Zij zijn maximaal gecertificeerd en beschikken over 44 jaar ervaring. U ontvangt op alle producten altijd 10 jaar garantie.

 

Doe ook mee aan het Collectief

Doe mee met het Zon & Isolatie Collectief en start ook met besparen. Daarnaast geniet u van meer wooncomfort. Schrijf u ook in voor een geheel gratis en vrijblijvend online advies.

 
bg formulier.png